luni, 9 august 2010

Ce face un om cand se plictiseste ? Isi face blog :D

... Si de aceea am urmat si eu aceasta moda a blogurilor personale ..... Un blog e un fel de jurnal, numai ca, spre diferenta de acel caiet in care scriam absolut orice vroiam, fara teama de a fi citit de cineva, blogurile sunt citite de oricine a primit, intamplator sau nu, linkul. Cred ca este suficienta o cautare a numelui autorului pe arhi-cunoscutul "Goagal" :), pentru a gasi mai usor blogul. Apoi, e suficient sa adaugati un "semn de carte" pentru a nu mai trebui sa cautati prea mult. Daca va place stilul celui care scrie, sau orice altceva, garantat va veti intoarce. La fel, daca unora dintre voi le-a placut ce au citit pana acum aici, sunt sigura ca se vor intoarce. Deocamdata, nu am gasit nici un subiect demn de analizat, si nici cu imaginatia nu stau bine zilelel acestea. Sper ca situatia sa se schimbe. Pana atunci, nu m-as supara daca mi-ati da idei referitor la subiecte pe care le-a putea diseca impreuna. Astept ;). Multumesc.

4 comentarii:

  1. Spune lucruri pe nume, fii tu insati, fii incisiva ! Nu stiu ceilalti de ce s-au plictisit dar eu una, sunt satula de siroposii intinsi pe burta visand la alte veacuri care habar nu au ce vor si de revolutionarii aflati in lupta cu toata lumea, dar care in general, nu vor a schimba nimic. Mi-ar place sa vad realitatea romaneasca prin ochii si aprecierea cuiva lucid, atent si curajos. Si pentru asta, iti doresc mult chef.

    RăspundețiȘtergere
  2. vrei sa vezi realitatea? asta e realitatea !! http://eufrosin.wordpress.com/ .
    enjoy yourself!!
    (ello serene)

    RăspundețiȘtergere
  3. sau asta http://nogovernment.wordpress.com
    la fel de "reala"

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca vrei sa atragi vizitatori, trebuie sa scrii cat mai multe nebunii, sa sochezi.
    Daca vrei sa te simti tu bine, o sa ne descrii lumea ta. Si o vei face in culorile inimii tale. Si tare as vrea sa iti pui inima in pagina asta.

    RăspundețiȘtergere